Sjur Alvsaker

Jeg er født og oppvokst i Kongsberg. Etter videregående tjenestegjorde jeg i Luftforsvaret under førstegangstjenesten på Kjevik, og Ørland.
Begynte så, og fullførte Bachelor i markedsføring og ledelse, Universitetet i Agder.
I løpet av studietiden har jeg engasjert meg i ulike verv, og var blant annet Arrangement ansvarlig for Karrieredagen, SoMe-ansvarlig for Studiestartfestivalen, og gjorde SoMe-oppdrag for Studentskipnaden i Agder.

Shift virket som en veldig spennende studie som skilte seg ut fra det meste. Aldri helt visst hva jeg «ville bli» . Shift gir mulighetene for å jobbe kreativt og mer praktisk sammen med andre flinke medstudenter og tett på næringslivet.  

Etter shift håper jeg det lar seg gjøre å fortsette med oppstartsbedriften, om så, hadde det vært veldig kult. Samtidig se på de jobbmulighetene som finnes, f.eks forretningsutvikler og lignende.

Jeg blir motivert av å få til ting sammen med andre, og oppnå mål man har satt seg. Blir også motiver av å utvikle meg selv og mine ferdigheter.

På fritiden liker jeg å være aktiv, trene styrke og løpe ute. Liker også å være sosial av typen en god fest. Er også interessert i fotball.

Linkedin