Alle kan være en Bold Type om de stoler på seg selv

Emma Lunden (26) er sisteårsstudent på masteren Shift Entreprenørskap, UiA. Parallelt med dette driver hun Bold Type Management. I løpet at de siste årene har hun i tillegg vært leder for Bærekraftsfestivalen og programleder for Sykkelturen 2022.

Motivasjonen bak å starte Bold Type Management kommer fra et ønske og en lidenskap om å kunne løfte frem andre.

Jeg hadde lekt med idéen en stund, tanken om å samle kompetanse og kunnskap på et felles sted. En sommerdag i 2022 lå jeg i Nupenparken og solte meg, jeg kjente at jeg måtte bygge videre på og gjøre noe med denne spennende tanken. Etter en måned med utallige samtaler og møter med spennende og kunnskapsrike mennesker, startet jeg Bold Type Management, forteller Emma Lunden.

Camilla Olsen Lindestad, Emma Lunden og Klara Elizabeth Ruud

Det finnes utrolig mange dyktige unge mennesker som fortjener en plass på scenen. Unge voksne har mye kult og nyttig å bidra med, men ofte vet de ikke hvordan de skal markedsføre seg selv eller komme i kontakt med de rette personene. Samtidig som mange arrangører ikke vet hvordan de skal finne de riktige folkene til arrangementene deres. Det å se hva som bor i folk og være med på å løfte frem potensialet i andre har jeg alltid hatt en lidenskap for, fortsetter hun.

Bold Type Management er en formidlingsplattform som forener enkeltpersoner og næringslivet. De fokuserer på å hjelpe unge aktører i Kristiansand med å nå sitt publikum. Hos Bold Type Management kan man få hjelp til å booke foredragsholdere, konferansierer eller annen underholdning fra unge dyktige mennesker. De hjelper også aktørene sine, og andre kunder med forretningsutvikling, markedsføring og eventer.

Målet er enkelt, men stort; Bold Type Management skal bli et ledende fellesskap for unge selvstendig næringsdrivende på Sørlandet.  

Navnet Bold Type Management kommer fra en serie med sammen navn. Her følger man tre unge venninner som nettopp har begynt å bygge karriere gjennom ulike hverdagens utfordringer. Uansett hva som kommer i deres retning, reiser de seg igjen, gir aldri opp og fortsetter å gå etter det de vil ha og utvikler seg stadig, forteller Emma. For meg er en Bold Type noen med en lidenskap, som vil noe og vil formidle noe, som går ut av egen komfortsone.

For meg har Shift vært et godt springbrett og utrolig viktig for å bygge et godt nettverk. Gjennom Shift har jeg møtt utrolig mange flinke unge mennesker. Her finnes det folk som utfordrer de tradisjonelle forretningsmodellene og våger å tenke nytt om verdiskapning. Jeg har lært mye om teamarbeid, og gjennom det mye om meg selv og hvordan jeg fungerer i team. Det har gitt god verdi.

Bold Type Management består i dag av Emma Lunden, Klara Elizabeth Ruud og Camilla Olsen Lindestad. Det er et lite og dyktig team, som samarbeider godt.

«Alle kan være en Bold Type om de stoler på seg selv»

Emma Lunden (26)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *